Akademik Kadromuz Edirne'deki Uluslararası Tarım Kongresine Katıldı

8-9 Eylül 2014 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan yerleşkesindeki Balkan Kongre Merkezi' nde Türkiye ve Balkanların en büyük Tarım Kongresi "Balkan Agrıculture Congress"  dünyanın 25 farklı ülkesinden 22 si davetli konuşmacı olmak üzere 700 den fazla katılımcı,162 adet sunulu ve 646 adedi poster olmak üzere toplam 830 adet bildiriyle gerçekleştirildi.

Kongreye İpsala Meslek Yüksekokulu olarak katılımımız yüksekdi. Başta Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Hayati Arda, müdür yardımcımız Yrd.Doç.Dr. İpek Atılgan HELVACIOĞLU ve Öğr.Gör.Dr. Ahmet SERDAR, Öğr.Gör. Esra GÜRBÜZ, Öğr.Gör. Emrah AYDIN, Öğr.Gör. Yusuf AVŞAR, Okt. Cem TURAN katılım gerçekleştirmişlerdir.

• Yrd.Doç.Dr. Hayati Arda, Yrd.Doç.Dr. İpek Atılgan HELVACIOĞLU ve Yrd.Doç.Dr. Cem TOKATLI, "Rise Quality of Ipsala District" posterini,
  • Yrd.Doç.Dr. Cem TOKATLI ve Öğr.Gör. Esra GÜRBÜZ , "Gala Lake National Park Perceptions of Local As an Agriculture City Perspective" posterini,
  • Öğr.Gör.Dr. Ahmet SERDAR, "The Strategic Product Of Western Thrace "Tobacco" bildirisini,
  • Öğr.Gör. Emrah AYDIN, Öğr.Gör. Yusuf AVŞAR, Öğr.Gör. Aydın GÜLLÜ ve Öğr.Gör. Ozan AKI, "Using Renewable Energy Sources for Agricultural Irrigation" bildirisini,

sunarak yüksekokulumuzu uluslararası bu kongrede gururla temsil etmişlerdir.

Bu içerik 13.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1103 kez okundu.