Arnavutluktan Gelen Öğrencimiz Müdürümüzü Ziyaret Etti

Arnavutluktan eğitim için YüksekOkulumuza gelen Armand CENGU Okul Müdürlüğünü ziyaret etti. Dış Ticaret Programı öğrencimiz, eğitim öğretimi sırasında okul çalışanları ve öğretim elemanları tarafından kendisine gösterilen destek ve katkılar için teşekkür etti. Öğrencimiz stajını İpsala Gümrük Müdürlüğünde yaptığını belirterek İpsala M.Y.O’da okuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Yüksek Okulu Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Hayati Arda öğrencimizi başarısından dolayı kutlayarak, bundan sonrada eğitim öğretim hayatında da desteklerinin süreceğini belirtti.

ARMAND CENGU’nun duygu ve düşüncelerini belirten yazısı. 

Ben Armand Cengu. Arnavutluktan geliyorum. 2013- 2015 yıllarında İPSALA MYO’ da okumayı tercih ettim.

Burada öğrenciler ve öğretim elemanlarıyla çok iyi. İlk geldiğimde çok üzülmüştüm, çünkü hiç arkadaşım yoktu, hepsi Edirne merkezde bulunuyorlardı. Ben tek başıma ne yapacağım burada diye düşünüyordum. İlk hafta hiç kimseyi tanımıyordum derslere girip hiç kimse ile konuşmadan çıkıyordum ve canım çok sıkılıyordu. Okulu bırakacağımı söylemek için okul müdürümüzün yanına çıktım. Derdimi anlattım, okulu değiştirmek istiyorum dedim, sağ olsun müdürümüz çok sıcak davrandı ve derslerimin iyi olduğu takdirde Edirne’deki bölümlere geçebileceğimi söyledi. Ben çok mutlu oldum arkadaşlarımın yanında gidebileceğim için. Vakit geçirdikçe yeni arkadaşlar ile tanışmaya başladık. Yeni yeni ortamlar yeni arkadaşlar yeni öğretmenler yeni insanlar tanıdım.

Ben herkesi sevmeye başladım. Çünkü bana herkes çok sıcak davranıyordu. Bende herkes den memnun olmaya başladım. Vakit geçtikçe öğrencilerle daha çok konuşmaya başladık, ortam pek güzel oldu ben daha önce bu kadar iyi güzel ortam hayatımda görmemiştim ve Allah’a çok şükür ediyorum ki tercihim İpsala geldi diye. Burada çok imkanımız bulunmuyor ama ortam iyi öğretmenler iyi olduktan sonra başka bir şey istemiyor insan. Ben herkesten memnunum ve ne olursa olsun okulu değiştirmem, okul başlasın diye zamanın biran önce gelmesini bekliyorum, çünkü buradaki sıcak ortamı özledim. Başta okul müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Hayati Arda hocamıza teşekkür ediyorum bana çok yardımcı olduğu için. Bana Analık yapan ESRA GÜRBÜZ hocama çok teşekkür ediyorum bana çok yardım etti ve bütün öğretmenlerime teşekkür ediyorum bana çok sıcak davrandıklarından dolayı. Ben İpsala Meslek Yüksek okulu’nu ve İpsala’yı çok sevdim, bu okulu tercih ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum, herkesi İpsala Meslek Yüksek Okulu’na bekleriz, eminim ki pişman olmayacaksınız.  

Ek Resimler
Bu içerik 16.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1389 kez okundu.