"Biyomekatronik Sistemler" Konulu Seminere Davet

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mekatronik Bölümü, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erkan KAPLANOĞLU tarafından 09.05.2014 Cuma Günü Saat:14:30'da  İpsala Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenecek olan "Biyomekatronik Sistemler" konulu seminere tüm öğrencilerimiz ve ilgilenenler davetlidir.

Yer: İpsala Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu

Tarih:09 Mayıs 2014

Saat:14:30

Seminer ücretsizdir.

Erkan KAPLANOĞLU'NUN Özgeçmişi
Lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi T.E.F. Elektrik Eğitiminde tamamlayan KAPLANOĞLU, aynı üniversite bulunan Bilgisayar Kontrol Bölümünde Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarını tamamladı. 1998 yılında Marmara Üniversiteside Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlayan KAPLANOĞLU, 2008 Yılında Yardımcı Doçent olarak atandı. 2011 - 2013 Yılarında Amerika Birleşik Devletlerde bulunan Vanderbilt Universitesi-Mekatronik Bölümünde araştırmacı olarak çalıştı. Halen Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mekatronik Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yapan KAPLANOĞLU, ROBOCON Jüri Üyeliği, WORLDSKILLS Hakemliği, Basketbol Antrenörler Derneği Üyeliği, Robotics and Automation Groups Üyeliği, B Klasman Basketbol Antrenörüğü,  Uluslar arası Mühendisler Birliği Üyeliği, Avrupa Gömülü Kontrol Enstitüsü Üyeliği gibi birçok etkinlikte görev almıştır.

Bu içerik 05.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1167 kez okundu.