Çeltiğin Herşeyi Cumartesi akşamı saat 21.30'da İpsala MYO dan Canlı yayınla Tek rumeli TV de

İpsala’nın Nabzı Yarın Tek Rumeli TV’de Atacak.

Türkiye’de pirincin başkenti olarak bilinen İpsala yarın Tek Rumeli TV’deki canlı yayına ev sahipliği yapacak.

“Çeltik Üretiminin Geleceği” konulu programa KEYİAD Başkanı Ahmet Eler’in ekonomi danışmanı Prof. Dr. Murat Ferman’da katılacak. İpsala Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecek olan programa İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, İpsala Meslek Yüksekokul Müdürü Hayati Arda, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin, Hamzadere Sulama Birliği Başkanı Seçkin Şimşek, İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan ve Keşan Ticaret Borsası Başkanı Yusuf Yörük konuk olarak katılacaklar.

Program yarın akşam saat 21.30 da başlayacak.

Bu içerik 27.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1301 kez okundu.