"Genç Türkiye Zirvesi" Başvuruları Başladı

GENÇ TÜRKİYE ZİRVESİ
165 ülke ve Türkiye’nin 81 ilindeki üniversite gençliğinin temsilcisi olan öğrenciler ve profesyonel gençler, ülkelerinin geleceğine yön vermek için her yıl Genç Türkiye Zirvesi’nde bir araya geliyor.

İlki 2013 yılında gerçekleştirilen Genç Türkiye Zirvesi, “Lider Ülke, Genç Türkiye” vizyonu ile yola çıkmıştır.Açılışını Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç’ın gerçekleştirdiği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat ErgünUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali YıldırımGümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılım gösterdiği Zirvede, ülkemizi ileriye taşıyacak gençler bir araya geldi. Zirvede ekonomiden eğitime, bilişimden kültüre kadar birçok farklı konuda düşünceler, projeler ve temenniler paylaşıldı.
 
Genç Türkiye Zirvesi, 2014 yılında “İnovatif Düşün, Geleceği Yönet” teması ile ikinci kez gerçekleştirildi. Açılış töreninde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işıkİstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan görüşlerini konuklar ile paylaştı. Ayrıca Ekonomi Bakanı Nihat ZeybekçiIBM Türk Genel Müdürü Isabel Gomez CagigasArçelik Genel Müdürü Levent ÇakıroğluTHY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TopçuRenault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ve İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı da ulaşım teknolojileri, inovasyon, ekonomi, stratejik sektörler ve kentsel dönüşüm üzerine görüşlerini konuklar ile paylaştı. 
 
Genç Türkiye Zirvesi “Girişimci Genç, Güçlü Türkiye” ana teması ile 10 – 11 – 12 Nisan 2015 tarihlerinde 3. kez İstanbul’da gerçekleşecek. 
 
GTZ Süreci Hakkında Genel Bilgilendirme

1. Genç Türkiye Zirvesi 18 – 35 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerine ve genç profesyonellere açıktır.
2. Genç Türkiye Zirvesi 10 – 11 - 12 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecektir.
3. Etkinlik sonunda katılım belgesi verilecektir.
4. Başvuru süreci Ön Başvuru ve Kesin Kayıt olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.
5. Genç Türkiye Zirvesi’ne ön başvuru yapmak ücretsizdir.
6. Değerlendirme sonucu olumlu açıklanan katılımcılar seçmiş oldukları katılım türüne göre oluşan bedeli ödeyerek kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.
7. Ön başvurular için son tarih: 01 Mart 2015, 23:59

Başvurmak için tıklayınız....
Ek Resimler
Bu içerik 13.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1005 kez okundu.