İlçemizden Yüksekokulumuza Bilgisayar Hediye Edildi

İpsala Kaymakamlığı ve İpsala Belediyesi tarafından yüksekokulumuza öğrencilerimizin kullanımına sunulmak üzere iki adet bilgisayar hediye edildi.
Belediye Başkanı Mehmet Kerman,  2 Nisan Perşembe günü İpsala Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, yüksekokulun  kütüphanesinde kullanılmak üzere 1 adet all in one bilgisayar verdi.
Kerman yaptığı açıklamada, "Yüksekokulumuzun kıymetli müdürü Yrd. Doç.Dr. Hayati Arda Hocam bizleri ziyaret ettiğinde yüksekokulumuzun kütüphanesinde bilgisayar ihtiyaçlarının olduğunu söylemişti. Biz de gereken desteği vereceğimizi ifade etmiştik. Ve bugün öğrencilerimizin araştırmalarını yapacağı tam donanımlı ergonomik bir bilgisayarı yüksekokulumuza teslim ettik. Hayırlı olsun." dedi.
Bu içerik 05.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1121 kez okundu.