İlk Kayıtlarımız Gerçekleşti

2014-2015  Eğitim Öğretim Yılında Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıtları 01.09.2014 Pazartesi günü Edirne Balkan Kongre Merkezinde başladı. Kayıtlara Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK ve Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA katıldı. Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA, okulumuzu kazanan Laboratuvar teknolojisi programı öğrencisi Zeynep Şahin ve Lojistik programı öğrencisi Vedat Ertürk'ün kayıtlarını yaptı. İlk Kayıt gününde Yüksekokul  Sekreteri Kadriye YILSAY ve Yüksekokulumuz Öğrenci işleri görevlisi Sibel KAHVECİ görev aldılar.

Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimize okulumuza hoşgeldiniz diyor,  başarılarından dolayı kutluyor ve öğrencilik yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Bu içerik 01.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1438 kez okundu.