İpsala Meslek Yüksekokuluna Kızılaydan Ödül

Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkez Müdürlüğü tarafından yüksekokulumuza ödül verildi. Törene İpsala MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA, İpsala belediye başkanı Mehmet KERMAN, Edirne Kızılay Kan Bağışı Merkez Müdürü Dr. Erhan AKSOY, Uzunköprü Kızılay Şube Başkan Zakir BUĞDAYCI, Kızılay kazanım Uzmanı Serpil EVRENSEL ve İpsala MYO Yüksekokul sekreteri Kadriye YILSAY ve Gazeteci Adem ÖZSOY katıldı. Törende 2014-2015 Eğitim öğretim döneminde İpsala Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve personeli tarafından yüksek sayıdaki kan bağışı yapılması ve okulumuz öğrenci ve personelinin Kızılay Kan Bağışı ekibine gösterdikleri yakın işbirliği anısına Edirne Kızılay Kan bağışı merkez Müdürü Dr. Erhan AKSOY tarafından Bilgisayar hediye edildi. Dr. AKSOY İpsala MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA’ya Kızılaya İpsala Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personelinin yüksek sayıdaki kan bağışı ve gösterdikleri yakın işbirliği için teşekkür ederek bunun anısına Yüksekokulunuz kullanımı için bilgisayar hediye ettiklerini belirtti. İpsala MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA’da Kızılayın yaptığı kan bağışı kampanyasına Yüksekokulumuz öğrencileri ve personelimizin her zaman yoğun şekilde katılım gösterdiklerini belirterek bu ödülün büyük anlamı olduğunu ve öğrencilerimizin eğitiminde kullanılacağını bu nedenle  öğrencilerimiz  adına teşekkür ettiklerini belirtti.

Törende ayrıca Uzunköprü Kızılay Şube Başkanlığı tarafından plaket verildi. Uzunköprü Kızılay Şube Başkan Zakir BUĞDAYCI İpsala Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personelinin yüksek sayıdaki kan bağışı ve gösterdikleri yakın işbirliği için teşekkür ederek bunun anısına Yüksekokulunuza plaket takdim ettiklerini belirtti.

Bu içerik 17.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 934 kez okundu.