Kayıt Yenileyecek Öğrencilerimizin Dikkatine

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı güz döneminde ders kaydı işlemleri internet üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.  Elektronik ortam dışında herhangi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır.

Tüm öğrencilerimiz için kayıt yenileme tarihleri 14-18 Eylül tarihleri arasındadır. (Yeni kayıtlar hariç) Kayıt yenileme yapacak öğrenciler 14-18 Eylül tarihleri arasında ikinci öğretim öğrencileri ve artılı öğrenciler, TEB - Türk Ekonomi Bankası herhangi şubesine öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra öğrenci bilgi sisteminden derslerini seçip kaydedecektir.

Harç ücreti yatırdığınıza dair banka dekontunu kendiniz veya bir arkadaşınız ile elden ya da kargo yoluyla Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu, 22400 İPSALA / EDİRNE adresine 2 Ekim 2015 Cuma gününe kadar gönderiniz.

Not: yatırılan paralar hemen hesaplara geçmediğinden  dolayı harç yatırma işlemini 18 Eylül'e bırakmamanız rica olunur.

Kayıt Yenileme ile ilgili ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki dosyada bulabilirsiniz.

Ders kayıtları ile ilgili sorunlarınız için program danışmanlarınızdan bilgi alabilirsiniz.

Bu içerik 15.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3459 kez okundu.