Mekatronik Laboratuvarımızın Açılışı Yapıldı

İpsala Meslek Yüksekokulu'nun Trakya Kalkınma Ajansı ile yürütmekte olduğu proje kapsamında kurulan Mekatronik Laboratuvarı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK'ün yanısıra İpsala Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KARAGÖZ, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet KARAMAN, İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim GİRGİN, Keşan  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU ve Üniversitemiz birimlerinden akademik ve idari personel ile bölge sanayicilerinin katılımıyla gerçekleşti.
  Yürütültülmekte olan ve kurulan laboratuvar ile ilgili bilgi veren Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aydın GÜLLÜ, proje kapsamında elde edilen kazanımları ve proje hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.
  Ardından, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet KARAMAN, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA, Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK konuşmalarını yaptılar.
  Konuşmalardan sonra Mekatronik Laboratuvarının açılışı yapılarak, alınan eğitim setleri ile ilgili yerinde bilgi verilerek proje kapsamında alınan makine ve cihazlar tanıtıldı.
  Aynı gün İpsala Meslek Yüksekokulun'da İpsala Kaymakamlığı tarafından yürütülen Gelenekler ile Bir Gelecek Projesi El Sanatları Sergisi'nin açılışı yapılarak sergi gezildi.
Ek Resimler
Bu içerik 11.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2018 kez okundu.