Teknoloji Hakkında Söyleşi Düzenlendi

Yüksekokulumda Gençlerle Söyleşi Günleri kapsamında teknoloji, proje yazımı, Teknopark, Teknoloji Transfer Ofisi ve TÜTAGEM Laboratuvarları hakkında söyleşi düzenlendi. Öğrencilere ilerleyen hayatlarında faydalı bilgilerin verildiği toplantıda staj ve proje geliştirme konularında bilgiler verildi. Toplatıya, Trakya Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan ERDEM ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma Geliştirme Merkezi (TÜTAGEM) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan DOĞANLAR katıldı. Teknopark, kuluçka merkezi ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği hakkında bilgiler veren ERDEM, sunumunu öğrencilerin sorularını yanıtlayarak sonlandırdı. Ardında sunum yapan DOĞANLAR, TÜTAGEM Laboratuvarı, Proje yazımı hakkında öğrecilere bilgiler verdi.
Toplantı sonunda Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA konuşmacılara teşekkürlerini iletti.

Bu içerik 01.11.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1747 kez okundu.