Yüksekokulumuz İlçemizde Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz bugün saat 10.30’da İpsala Meslek Yüksekokulu’na giderek, Okul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hayati Arda’ya  19-22 Kasım tarihleri arasında kardeş şehir ilişkilerimizi pekiştirmek üzere Macaristan’ın Aba şehrinden İpsala’ya gelen konuklarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür belgesi verdi.
Sonrasında; İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, İlçe Milli Eğitim Md.V. Salih Mehmet Engin ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün futbol takımı ile dostluk müsabakası yapmak üzere ilçemize gelen Yunanistan Emniyet Teşkilatı heyeti  ile birlikte Meslek Yüksekokulu bahçesinde ağaç  dikti.
SUYUN İKİ YAKASI SAHADA BULUŞTU
İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı Mehmet Karagöz karşılaşma öncesi futbolculara başarılar diledi.
İpsala Sınır Kapısında görev yapan Türk polisleri ile Yunanistan’ın Kipi Gümrük Kapısında görev yapan polisler bugün İpsala’da dostluk maçı için bir araya geldi.
Saat 10.00 sıralarında İpsala Meslek Yüksekokulunda bir araya gelen İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Dedeağaç Emniyet Müdürü Alex Nikolaos P.Menexıdıs maç öncesi dostluk mesajları verdi. İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Kipi Gümrük Kapısı ile sürekli işbirliği içinde çalışmaktayız. Özellikle yazın gurbetçilerimizin yoğun geçişi sırasında bu işbirliğinin faydasını görmekteyiz. Bu ilişkiler işimize de yansımaktadır. Bu tür organizasyonlar işimizi de kolaylaştırmaktadır” dedi.
Dedeağaç Emniyet Müdürü Alex Nikolaos P.Menexıdıs ise son dönemlerde Türk-Yunan ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşandığını, burada dostluk maçı için bir araya geldiklerini söyledi. Türk-Yunan polisleri arasındaki dostluk maçı İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Dedeağaç Emniyet Müdürü Alex Nikolaos P.Menexıdıs’in başlama vuruşu ile başladı.
MAÇ 4-4 SONUÇLANDI.
İpsala Meslek Yüksekokulu halı sahasında oynanan çekişmeli ve heyecanlı maçta her iki takım gol atmada birbirlerine acımadılar. Maç 4-4 sonuçlandı. Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Bahadır ‘ın da izlediği maç dostluk adına güzel kazanım oldu.
Saklı bahçede verilen yemekten sonra İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Dedeağaç Emniyet Müdürü Alex Nikolaos P.Menexıdıs’e, İpsala pirinci, Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Bahadır ise Selimiye motifli plaket verdi.4-4’lük maçtan sonra konuşan polisler ise bu tür organizasyonların yaralı olduğunu kaydettiler.

Haber ve Resimler: İpsala Belediyesi ve İpsala Kaymakamlığı
Ek Resimler
Bu içerik 28.01.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1309 kez okundu.