2. Sınıf Öğrencilerimizin için Duyuru 2021

2. Sınıf öğrencilerimiz aşağıdaki anket  formları doldurarak sürece katkı sağlayabilirsiniz.
Öğrenci 3+1 Değerlendirme Anketi
Öğrenci Program Kazanımları Anketi

İşveren 3+1 Değerlendirme Anket (Lütfen Linki Uygulama yaptığınız işverene ulaştırınız!)

İşyeri uygulaması yapan öğrencilerimiz final sınavlarında yaptıkları işletme ve işletmedeki uygulamaları anlatacakları bir rapor hazırlayacaklardır. Rapor taslağının güncel hali aşağıdaki bağlantıdadır.

Raporun başına
F1- İş yeri uygulama eğitimi sözleşmesi
F2 - İşe başlama bildirim formu
F3- İşyeri değerlendirme formu
F4- İşyeri öğrenci devam çizelgesi
F5- İşyeri onay formu
Yukarıdaki formlar ıslak imzalı olarak doldurulup, taratılıp raporun ilgili kısımlarına eklenecektir.
Raporlar belirtilen saatlerde sisteme yüklenecektir.
Raporun tüm sayfalarının imzalanmasına gerek yoktur. Rapor tekbir word ya da pdf şeklinde sisteme yüklenecektir. Rapor içerisine yerleştirdiğiniz görselleri küçülterek sisteme yükleyeniz. Raporun fiziki olarak teslim edilmesine gerek yoktur. Sadece sınav için açılan sisteme yüklenmesi yeterlidir.

Bu içerik 17.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1011 kez okundu.