2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

Ders Kayıt tarihleri 22 Şubat 2021 (08:30)-26 Şubat 2021 (17:30) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

      Kayıt Yenileme İşlemleri için tıklayınız.

1-) 2020 YKS sonucunda Üniversitemiz Birinci Öğretim programlarına yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile  öğrenim süresini aşmayan Birinci Öğretim öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-) Öğrenim süresini aşan Birinci Öğretim öğrencileri, yurt dışından öğrenci kabulü (kendi imkanı) ile öğrenim gören öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini ING Bankın Türkiye'de ki herhangi bir şubesine öğrenci numaralarını belirterek elden veya internet bankacılığı ile yatırmaları gerekmektedir. (Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi yanlışlıkla farklı bir hesaba yatırmış iseniz, öğrenci bilgi sisteminde kayıt yenileme işlemi ile ilgili ekran açılmayacaktır.)

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.


2. Sınıf ve 3+1 Uygulamalı eğitim kapsamında uygulamaya gidecek öğrencilerimiz, ders kayıt haftasında eğer Genel Not Ortalamaları (GNO) 1,8'in üzerinde ise İşyeri Uygulama Eğitimi ve Staj Derslerini Birlikte seçerek kayıt yapmaları ve uygulamaya gidebilmek için Sözleşme ve SGK Provizyonlarını 3+1 Bilgilendirme sayfasında ilgili yere yüklemeleri gerekmektedir.

İş yeri uygulaması ile sorularınız için danışmanlarınız ile MS Team üzerinde açılan Ekipler vasıtası ile iletişime geçebilirsiniz. Danışmanlar için tıklayınız.

Trakyakariyer.org web sitesine yüklenen dökümanlar ve onay süreci iptal olmuştur. Onay için danışmanınıza erişip onay aldıktan sonra evraklarınızı 3+1 Bilgilendirme sayfasındaki ilgili yere yükleyiniz.

Bu içerik 11.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1036 kez okundu.