2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı ARASINAV Takvimi (Güncellendi 21.11.2020)

>>> Sınav Takviminde 21.11.2020 Tarihinde Güncelleme yapılmıştır. Lütfen Kontrol Ediniz. <<<

İpsala Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı ARASINAV Takvimi her program ve sınıf için aşağıda ekli dosyalarda listelenmiştir. 

Sınavlar Microsoft Teams uygulaması üzerinden yapılacaktır. Her bir dersin sınavı, dönem içinde derslerinizi takip etmekte kullandığınız hesap ile girdiğiniz Microsoft Teams sayfanızdaki derslere ait mevcut ekiplerin altında yer alacaktır. 

Sınav günü ve saatinde sınav soruları aktif olacak ve süre bitiminde gönderime kapanacaktır. Bu süre içerisinde sınavınızı tamamlayıp göndermeniz gerekmektedir. Bu nedenle sınavlarınızın başlangıç ve bitiş sürelerini kontrol ediniz.

Müfredatta bulunmayan dersleri alan ve sadece sınava girecek olan artılı öğrenciler, ekteki "İntibak Tabloları" dosyasından, kaldırılan dersin hangi derse intibak olduğunu ve hangi dersin sınavına girmeleri gerektiğine bakabilirler.

Sınav takviminde yapılabilecek olası değişiklikler için sınav takviminizin güncel olup olmadığını sınavlardan önce kontrol ediniz.

Not: Online ve eş zamanlı sınavlarda, sınav süresi bittiği anda artık gönderi yapılamayacaktır ve sınavlarını "Gönder" butonuna tıklayıp süresi içerisinde göndermeyenler sınava girmemiş sayılacaklardır. Sınav sırasında sürenin uzatılması mümkün olmadığından, sınav gönderilerinizi son dakikaya bırakmayınız. Ayrıca sınav haftasında, kol saati, duvar saati, masa saati ve sınavlara girdiğiniz cihazların saat ayarlarının sınav öncesinde doğru olup olmadığını kontrol ederek gerekiyorsa ayarlayınız. Çözümün fotoğrafı istenecek olan sınavlar için, sınav kağıdınızın fotoğrafını çekerek bilgisayara aktaracağınız telefon, tarayıcı, fotoğraf makinesi v.s. cihazlarını sınav öncesinde çalışır durumda ve hazır bulundurunuz. Ayrıca bu tür sınavlar için zaman kaybetmemek adına kalem, kağıt, silgi gibi malzemeleri de sınav öncesinde hazır bulundurunuz. Sınavlar sırasında bilgisayarınızda / tabletinizde / telefonnunuzda sorunlara yol açabilecek gereksiz programlar çalıştırmayınız. Sınavların öncesinde bilgisayarınızı / tabletinizi / telefonunuzu şarjı tam, güncel ve sorunsuz çalışır duruma getiriniz.
Ek Dosyalar
Bu içerik 23.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2366 kez okundu.