2021 YKS ile Yerleşen Öğrencilerimizin Kayıtları Başladı


2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı için açıklanan tercihler sonucunda İpsala Meslek Yüksekokulu Adalet, Dış Ticaret, Lojistik, Mekatronik, Elektronik ve Laboratuvar Teknolojisi programlarında açılan 273 kontenjan için yerleşen öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırdı. 10.09.2021 tarihine kadar devam edecek olan kayıtlarda şuana kadar 134 öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıtlarda boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme süreci devam edecektir.

Yeni öğrencilerin kayıtları  büyük  oranda internetten yapılmaktadır. Öğrencilerin bir kısmı da Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde yer alan Rektörlük Kayıt Merkezinde kayıtlarını yüz yüze yaptırmaktadırlar.

İpsala MYO'ya ilk kayıtları İpsala MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayati ARDA ile Öğrenci İşleri Görevlisi İsa ONUŞ yapmışlardır. İlk kayıt yaptıran Adalet Programı Öğrencimiz Sevdanur KALE İpsala Meslek Yüksekokulunu kazanmış olmaktan burada öğrenim görecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtmiştir.

Kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz İpsala Meslek Yüksekokulunu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunu görmek için İpsala’ya  gelmektedirler. Yüksekokulumuza yerleşen öğrenciler KYK'ya ait öğrenci yurdunda kalmak istemeleri halinde KYK yurt başvurusu yapmaları gerekmektedir. Yurt başvuruları devam etmektedir.

Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrencileri tebrik eder başarılı bir eğitim yılı geçmesini temenni ederiz.
Ek Resimler
Bu içerik 08.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 662 kez okundu.