2022-2023 Bahar Dönemi Akademik Değerlendirme ve Kalite Komisyonu Toplantıları Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda öğretim elemanlarımızın katılımıyla 2022-2023 bahar dönemi değerlendirme toplantısı yapıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemi mezuniyet törenin planlanması, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz işbirliğinde yürütülen, üniversite öncesi öğrencilerin kariyer gelişimlerine yön veren, ayrıca Üniversitemiz bölümlerinin tanıtımına da katkı sağlayarak bilinirliğini arttıran "Kariyer Günleri" etkinlikleri (Adalet Programı için) ve akran değerlendirme faaliyetleri hakkında görüşüldü.

Akademik Değerlendirme Toplantısının ardından Yüksekokulumuz Kalite Komisyonu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA başkanlığında toplandı. Kalite iyileştirme çalışmaları ve dış paydaşlar ile ilgili faaliyetler hakkında görüşüldü.

Bu içerik 10.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 282 kez okundu.