2022-2023 Sonu İtibari İle Azami Öğrenim Süreleri Dolan Öğrencilerin Ek Sınav Tarihleri

Ön Lisans düzeyinde öğrenim gören, 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi sonunda öğrenimlerini tamamlayabilmeleri için tanınan azami süre dolan mezun olamamış öğrencilere öğrencilere 2547 Sayılı kanunun 44'üncü maddesi hükümlerinin uygulanarak aşağıda belirtilen tarihlerde ek sınavların yapılmasına karar verildi.

Öğrencilere "kayıtlı olduğu öğretim kurumundan mezun olabilmek başarısız oldukları bütün dersler için iki ek sınav hakkı verilir. Bu sınavlar sonunda başarısız ders sayısını beş derse indirenlere bu beş ders için üç yarıyıl, ek sınavları almadan beş derse kadar başarısız olan öğrencilere dört yarıyıl, bir dersten başarısız olanlara ise öğrencilik hakkından yararlanmaksızın sınırsız, başarısız oldukları dersin sınavlarına girme hakkı tanınır".

Sınav Tarihleri:

1. Sınav Hakkı: 14 - 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında

2. Sınav Hakkı: 28 Ağustos - 01 Eylül 2023 tarihleri arasında

Öğrencilerin, Azami Süre Sonu Sınavlarına katılmalarına ilişkin dilekçelerini imzalayarak 09 Ağustos 2023 günü mesai bitimine kadar ipsalamyo@trakya.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Bu içerik 21.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 516 kez okundu.