2023-2024 Mezuniyet Törenimiz Coşkuyla Kutlandı

  İpsala Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Törene İpsala Kaymakamı Ömer SEVGİLİ, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa HATİPLER, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI, Kamu Kurum ve Kuruluşları Yöneticileri, Akademisyenler, Veliler ve Öğrencilerimiz katıldı.

  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul birincisi Ayşenaz SOLMAZ, mezun öğrencilerimizi temsilen İrem AKINCI, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, İpsala Kaymakamı Ömer SEVGİLİ’nin konuşmaları yer aldı.

  Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA konuşmasında “Kıymetli velilerimiz öğretimleri süresince evlatlarımız bizimde evlatlarımız ve emanetimiz oldular. Öğrencilerimiz, daima örnek tutum ve davranışlar içerisinde oldular. Bu nedenle evlatlarınızla gurur duyabilirsiniz. Bugün aramıza katılamayan velilerimize ve yakınlarına da sevgi, saygı ve selamlarımı gönderiyorum. Değerli mezunlarınız Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insan haklarına saygılı bireyler olarak ülkemizin aydınlık yarınlarını sizlerin yaratacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile sizleri sevgiyle uğurluyor, sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum. “ dedi.

  Hizmetlerinden ve akademik başarılarından dolayı öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize staj imkânı sağlayarak 3+1 işyerinde uygulama eğitimi sistemine verdikleri desteklerinden dolayı dış paydaşlarımıza plaketleri takdim edildi.

  Tören, dereceye giren ve mezun olan öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesinin ardından meslek andının okunması ve kep atma töreniyle sona erdi.

  İpsala Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve idari personeli olarak mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

Resim

Ek Resimler
Bu içerik 25.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 586 kez okundu.