2023 YKS ile Yerleşen Öğrencilerimizin Kayıtları Başladı

Açıklanmış olan  2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı YKS tercih  sonuçlarında İpsala Meslek Yüksekokulu Adalet, Dış Ticaret, Lojistik, Mekatronik, Elektronik ve Laboratuvar Teknolojisi programlarında açılan 280 kontenjan için tercih yaparak yerleşen öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Kayıtlar “Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Balkan Kongre Merkezi EDİRNE” adresinde 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında şahsen veya İsteyen adaylar   https://www.turkiye.gov.tr web sitesi üzerinden arasında elektronik kayıt (e-kayıt) yapabileceklerdir.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılında İpsala Meslek yüksekokuluna İlk Kayıtlarını Yaptıran Mekatronik Bölümü öğrencisi Faruk TOTUŞ, Lojistik Bölümü Öğrencileri Nesrin KİTİR ve Gülhan MAY ve Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Ezgi ÇALI'yı tebrik eder; Eğitim - öğretim hayatında başarılar dileriz.

Kayıtlarını yaptıran öğrencilerimiz İpsala Meslek Yüksekokulunu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunu görmek için İpsala’ya  gelmektedirler. Yüksekokulumuza yerleşen öğrenciler KYK'ya ait öğrenci yurdunda kalmak istemeleri halinde KYK yurt başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Yüksekokulumuzu tercih edip kazanarak kayıt yaptıran öğrencilerimizi tebrik eder öğrenim yaşamlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 28.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 449 kez okundu.