3+1 İşyeri Uygulaması ve Zorunlu Staj ile ilgili Duyuru

Yüksekokulumuzda 3+1 İşyeri Uygulaması veya Zorunlu staj yapacak öğrencilerimizden,

Üniversitemiz Senatosunun 2020-2021 öğretim yılı bahar dönemi eğitim modeli konusunda aldığı kararın 4. Maddesine göre, Meslek Yüksekokulu Yönetim kurulumuzun kararınca, bulundukları illerde veya diğer yerlerde 3+1 İşyeri Uygulaması veya Zorunlu staj yapacakları kurumları bulan öğrencilerimiz işyerlerinde fiili olarak uygulama yapabileceklerdir.

Pandemi nedeni ile yaşadığı veya uygulama yapacağı yerdeki vaka sayılarından veya kendi veya ailesinin sağlık durumundan dolayı geçerli bir mazereti olanlar varsa,

Danışmanının mazeretini kabul etmesi koşulu ile 3+1 İşyeri Uygulaması veya Zorunlu staj uygulamasını ödev/proje/sunum yolu ile uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapabilecektir.

Danışmanınızın mazeretinizi kabul etmesinin ardından ders seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Bu içerik 22.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1739 kez okundu.