3+1 UYGULAMA EĞİTİMİ SAYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ KURUMLARINDA İŞE BAŞLADI

İpsala Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı öğrencilerinden Cihan SAVAŞ, Burak ÖZBAY, Oktay CAN ve M.Raşit HANCIOĞLU 2019-2020 Bahar döneminde 3+1 Uygulamalı Eğitimi sayesinde BAYKAR SAVUNMA MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş. – İnsansız Hava Aracı (İHA) Sistemleri Montaj ve Eğitim Merkezin’de Tam Zamanlı olarak çalışmaya başladılar.

Öğrencilerimiz COVID-19 salgını sürecinden ötürü 3 aylık eğitimlerinin sadece 1,5 aylık kısmını tamamlayabilmelerine rağmen, başarılı bir eğitim süreci geçirerek devamındaki mülakat ve işe alım süreçlerini de tamamlayarak Tam Zamanlı olarak İHA’ların test, bakım ve montaj ekibinde çalışmaya başladılar.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutlar, GELECEK NESİLLERE KÖPRÜ oldukları için okulumuz ve üniversitemiz adına teşekkür ederiz.
Bu içerik 17.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 598 kez okundu.