Bulgaristan Ruse "Angel Kanchev" Üniversitesinden Ziyaret

Bulgaristan Ruse  "Angel Kanchev"  Üniversitesinden oluşan bir heyet 21.11.2018'de yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette Prof. Mihail Iliev - Haberleşme Fakültesi Dekanı,  Assoc. Prof. Vyara Ruseva -Dekan Yardımcısı, Assoc. Prof. Em. Stoyanka Smrikarova,  Kredi Koordinatörü, Assoc. Prof. Rumen Rusev - Bilgi Teknolojileri Bölüm Başkanı,  Prof. Angel Smrikarov - İnovatig Eğitim Teknolojileri Bölüm Başkanı, Yuksel Aliev - Dr. Öğrencisi ve Miglena Decheva - Öğrenci İşleri Sorumlusu- bulundu. Ayrıca ziyarette Doç Dr. Oğuzhan ERDEM ve Dr. Öğr. Üyesi Sezer ULUKAYA ekibe eşlik etti. Gelen misafirlere müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA okulumuzu ve yapılan çalışmaları anlattı. Sonrasında okul ve laboratuvar gezildi. Ardından İpsala Belediye Başkanlığı tarafından öğlen yemeği verildi. Sonrasında Multi-Grain firması ziyaret edildi. Firma hakkında bilgi alan heyet, üretim parkuru gezdi. Ardından çeltik işleme süreçleri için Yaşar Makine fabrikası gezildi. Ziyaret İpsala Borsasının pirinç ikramı ile son buldu.
Bu içerik 26.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 525 kez okundu.