İpsala Borsası Tarafından Düzenlenen Çevre, Tabiat Varlıkları ve Atık Su Konulu Toplantıya Üniversitemiz Katkı Sağladı

İpsala Ticaret Borsasında düzenlenen Çevre, Tabiat varlıkları ve Atık su konu başlıkları ile alakalı toplantıya Üniversitemiz Fen Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Belgin ELİPEK ve Güzel Sanatlar Fakültesinden Öğr. Gör. Halil Fırat UYSAL katılarak alanında uzman oldukları konularda bilgiler sundular.
Toplantıya TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala Kaymakamı Ekrem GÜNGÖR, Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci ÜNSAL, T.Ü. Genel Sekreter Yrd. Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Keşan Ticaret Odası Temsilcileri, siyasi parti başkanları ve yerel yöneticiler katıldı. İpsala Borsa Başkanı İbrahim Girgin’in ev sahipliğini yaptığı toplantıda Çevre, Tabiat Varlıkları ve Atık Su Konuları konuşuldu.

Bu içerik 22.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 576 kez okundu.