İpsala’da Proje İşbirlikleri için Bir Heyet Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Dünya Hidrojen Enerjisi Konseyi Başkanı Prof. Dr. Nejat Veziroğlu ve Eşi İpsalalı Dr. Ayfer Veziroğlu’nun çalışma arkadaşları Hırvatistan‘da bulunan Split Üniversitesi Termodinamik bölümünden Doç. Dr. Sandra NIZETIC ve Prof. Dr. Frano BARBIR İpsala’da yapılabilecek ortak projeler ve işbirliği çalışmaları için çeşitli incelenmelerde bulunmak üzere Trakya Üniversitesi Rektörlüğünün daveti ile İpsala’ya bir gezi düzenledi. Gezide heyete Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Doğan ERYENER ve Doç. Dr. Oğuzhan ERDEM eşlik etti. Toplantıda İpsala Belediye Başkan Vekili Suat Batı İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ozan AKI, İpsala Çeltik Komisyon Başkanı Sedat BALCI, Dr. Öğr. Üyesi Aydın Güllü katıldı.

Toplantıda; GÜLLÜ, İpsala ve Enerji potansiyeli hakkında bir sunum yaptı. Toplantıda İpsala, çeltik ve enerji konularında bilgi paylaşımının ardından, Heyet Hamzedere Sulama Birliğini ve terfi pompa istasyonlarını ziyaret etti. Ziyarette Birlik müdürü Abdullah AŞIR birlik faaliyetleri ve enerji kullanımları hakkında bilgi verdi.

Sonrasında İpsala Belediyesinde, Başkan Vekili Suat Batı İpsala ilçesi hakkında bilgiler verdi. İpsala belediyesinin hediye takdiminin ardında ziyaret sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 19.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 892 kez okundu.