İpsala Kaymakamlığı Proje Ekibinden Üniversitemizi Ziyaret

İpsala Kaymakamlığı Proje Ofisi üyeleri, İpsala Kaymakamı Sayın Ekrem GÜNGÖR’ün koordinasyonunda İlçemizde yapılacak projeler de destek almak İçin Trakya Üniversitesi proje ekibi ile toplantı gerçekleştirdi.
Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Müdürü Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ, Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Ve İpsala Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Aykut AY, Trakya Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Serdar ÖZEN, Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Burcu ÖREN ÖZEN, İpsala İlçe Tarım Müdürü Olcay KARBUZ, İpsala Kaymakamlığı Proje Ekibi üyeleri Zeynep KOÇAK UYANIK ve Samet ÖZTÜRK katılımı ile; Trakya Üniversitesi Rektörlük binasında; önümüzdeki dönem hibe programları, ilçemizde uygulanabilecek projeler ve INTERREG-IPA Bulgaristan- Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programı dahilinde hazırlanabilecek proje fikirleri ile ilgili toplantı düzenlenmiştir. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ; bölgenin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik her tür proje fikrine ve bilimsel çalışmalara Üniversitemiz adına destek vereceğini dile getirdi. Proje ekibi üyelerimiz Sn Rektör Yardımcımıza desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Bu içerik 08.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 405 kez okundu.