İpsala Meslek Yüksek Okulu 2023-2024 Eğitim – Öğretim Akademik Açılışı ve Oryantasyon Toplantısı yapıldı.

İpsala Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Oryantasyon ve Akademik açılış toplantısı 05 Ekim 2023 Perşembe günü yapıldı. Toplantıya İpsala Kaymakamı Ömer SEVGİLİ’ ipsala Belediye Başkanı Abdullah Naci ÜNSAL, psala Emniyet müdürü Sinan TURHAN ve ilçe Jandarma Komutanı Fatih ÇALIBAŞI, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda,  konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, değerli öğretim elemanlarımız, sevgili öğrencilerimiz.

Yüksekokulumuzun 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim yılı akademik açılışı ve oryantasyon toplantısına hoş geldiniz. Bu anlamlı günümüzde katılımlarınızla bizlere onur verdiğiniz için bir işten teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli öğrencilerimiz, okulumuz öğrencilerini seven Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız bulunuyor.  Sayın Belediye Başkanımız aramızda, ilçemizin üst yöneticileri olarak ben kendilerine okulum ve sizler adına teşekkür ediyorum.

Üniversitemiz  ilklerin üniversitesi. Üç artı bir eğitim sistemimizi Türkiye'de uygulayan ilk meslek yüksekokullarından biriyiz.

Öğretim elemanlarımızın bir çoğu yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamlamış durumdalar.

Arda, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’a, daire başkanlarına ve tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmalarında Belediye başkanı Ünsal; Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksek Okulu’muzu tercih ederek Eğitimleri için İpsala’mıza gelen öğrencilerimizle tanışarak onlara İpsala’mızı anlattı.

Tüm öğrenci kardeşlerime bir kez daha ilçemize hoşgeldiniz diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Sonrasında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve ilçe idarecileri öğrenciler ile sohbet etti. Toplantı İpsala Belediyesinin ikramı ile devam etti.
Ek Resimler
Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 256 kez okundu.