İpsala Meslek Yüksekokulu Kütüphanemizde İyileştirme ve Güncelleme Çalışmaları Yapılıyor.

Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesinin destekleri ile İpsala Meslek Yüksekokulu Kütüphanesinde de Güncelleme ve çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı görevlileri Esra VAROL ve Yunus Emre CİHAN  ‘ tarafından başlatılmış olup Yüksekokulumuz elemanlarımızca devam ettirilecektir. Bu çalışmalar sonucunda Yaklaşık 3000 kitap bulunan sahip olan Kütüphanemizde Öğrencilerimizin Çalışma konularını içeren Ders kitaplarına ve çeşitli kitaplara daha kolay ulaşabilmeleri ve ayrıca Kütüphanede bulunan Üniversite internet ağına bağlı Bilgisayarlar ile Üniversitemiz Merkez Kütüphanemize ulaşabilmelerini sağlanacaktır.

İpsala MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA birçoğu eğitim dostu hayırsever kişi ve kuruluşların bağışları ile kurulmuş olan 3000 kitap ve üniversitemiz İnternet ağına bağlı bilgisayarlar ile donatılmış olan Kütüphanemizin yapılan bu çalışma ile öğrencilerimize daha yararlı hale geleceğini belirtti. Arda çalışmalara verdiği destek için Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Doçent Dr. Nurten ÇETİN ve Kütüphane Görevlileri Esra VROL ve Yunus Emre Cihan’a teşekkür etti. Arda, Kütüphanemize kitap bağışı yapmış olan eğitim dostu hayırsever  kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek yapılacak yeni kitap bağışlarıyla  kütüphanemiz daha da güçlenecektir dedi.

Bu içerik 29.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 572 kez okundu.