İPSALA MYO GENÇ YEŞİLAY TOPLULUĞU "BAĞIMLILIĞA KARŞI OKUMA ALIŞKANLIĞI" KİTAP KAMPANYASI

Okulumuz bünyesinde Öğr.Gör.Senem Demirkıran'ın Akademik Danışmanlığında ve öğrencimiz Ali Vaner'in Başkanlığında 03.Mart 2016 tarihinde  İPSALA MYO GENÇ YEŞİLAY TOPLULUĞU kuruldu.Kurulan İpsala MYO Genç Yeşilay Topluluğu ilk etkinliğini Kütüphaneler Haftası'nda gerçekleştirdi. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Topluluğumuz Esetçe Suzan Demirci Çağdaş Yaşam İlkokulu'na "Bağımlılığa Karşı Okuma Alışkanlığı" sloganıyla 8 sınıfa mini kütüphane oluşturmak için kitap bağışı gerçekleştirdi. Okulumuz Akademik,İdari Personeli ve Öğrencileri kitap kampanyasına destek verdiler. Kitap Kampanyamıza destek veren Müdürümüz Yrd Doç Dr. Hayati Arda'ya,Akademik ve İdari Personelimize ve Öğrencilerimize , kitap kampanyası sırasında ayrıca organizasyon destekçimiz de olan Sibel Kahveci'ye İPSALA MYO GENÇ YEŞİLAY TOPLULUĞU olarak teşekkür ederiz.
Bu içerik 04.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1199 kez okundu.