Kaymakamımız Mehmet Ali GÜRBÜZ ve Öğretim Elemanımız Esra GÜRBÜZ'den veda ziyareti

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali GÜRBÜZ, tayin nedeniyle ilçeden ayrılmasından dolayı  yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Bu ziyaret kapsamında kaymakamımıza İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA tarafından teşekkür plaketi verildi. İpsala Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete tüm yüksekokul öğretim üyeleri ve okul çalışanları katıldı. Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA yaptığı konuşmada  Kaymakam Mehmet ALİ GÜRBÜZ’e yüksekokulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkürlerini bildirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Ayrıca yüksekokulumuzda görev yapmakta olan Öğretim Görevlisi Esra GÜRBÜZ’ün Havsa Meslek Yüksekokulunda görevlendilerek ayrılacak olması nedeniyle, ziyaret kapsamında  İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA tarafından kendisine teşekkür plaketi verildi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA yaptığı konuşmada Öğretim Görevlisi Esra GÜRBÜZ'e okula yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Bu içerik 17.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3369 kez okundu.