Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Fayda Proje Sorumlusu Aslı Çavdar Öğrencilerimizle Buluştu.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Fayda Proje Sorumlusu Aslı Çavdar Sosyal Sorumluluk Uygulamaları Dersinin Konuğu Oldu

Okulumuz Adalet, Elektronik Teknolojisi, Laboratuvar Teknolojisi ve Mekatronik bölümleri 2. sınıf öğrencilerinin seçmeli ortak dersi olan “Sosyal Sorumluluk Uygulamaları” dersine bu hafta Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Fayda Proje Sorumlusu Aslı Çavdar konuk oldu. Çevrimiçi yapılan derste lösemi hastalığına yakalanmış çocuklarımıza umut ışığı olmayı sürdüren Lösemili Çocuklar Vakfı’nın faaliyetleri ve yurt genelindeki bilgilendirme kampanyaları hakkında sunum yapılmıştır. Sunuma 150 öğreci aktif katılım sağlamıştır. Öğrencilerimizin soruları Sayın Aslı Çavdar tarafından cevaplandırıldıktan sonra ders sona ermiştir.
Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve davetimiz kırmayıp sunum yapan Aslı ÇAVDAR'a teşekkür ederiz.

Bu içerik 14.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 408 kez okundu.