Öğretim Görevlimiz Balkan Üniversiteler Birliği Toplantısına Katıldı

Yüksekokulumuz öğretim görevlisi Şükrü Çeşme, Üniversitemizin daimi sekreteryalığı ve daimi yönetim kurulu üyeliğini yürüttüğü Balkan Üniversiteler Birliği'nin (BUA-Balkan Universities Association), 30-31 Mart 2018 tarihlerinde Makedonya'da Tetova Devlet Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. yıllık toplantısına katılarak bildiri sundu. "Üniversiteler Arası İşbirliği ve Kültürel Birliktelik" temasıyla uluslararası konferans formatında gerçekleştirilen toplantıda öğretim görevlimiz Şükrü Çeşme, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun'un moderatörlüğünü yaptığı oturumda "Boşnaklık Düşüncesine Eleştirel Bir Yaklaşım" konulu sunum yaptı.  Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte Üniversitemizden çok sayıda akademisyen katıldı.
Bu içerik 05.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 510 kez okundu.