Öğretim üyemiz "6. Uluslararası Anadolu Tarım Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi"ne katıldı

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Cem Tokatlı, Kütahya Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Türk Bilim ve Teknoloji Yayınları (TURSTEP) ve Türkiye Tarım-Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi (TURJAF) öncülüğünde gerçekleşen, "6. Uluslararası Anadolu Tarım Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi"'ne katıldı.

"6. Online Session" ve "7. Face-to-Face Session" oturum başkanlıkları görevlerini de üstlenen Prof. Dr. Cem Tokatlı etkinliğe, başlıkları aşağıda verilen ve Trakya Bölgesinde yürüttüğü çeşitli proje ve araştırma sonuçlarını içeren 4 adet sözlü sunum ile katılmıştır.

1. "ASSESSMENT OF THE WATER QUALITY BY RIVER POLLUTION INDEX FOR ERGENE RIVER BASIN: A GIS BASED STREAM NETWORK ANALYSIS"

2. "NON-CARCINOGENIC HEALTH RISK ASSESSMENT OF FLUORIDE IN DRINKING WATERS OF NORTHERN AND SOUTHERN VILLAGES OF EDIRNE PROVINCE OF TÜRKİYE"

3. "AN IMPACT ASSESSMENT OF COVID-19 LOCKDOWN PERIOD ON THE SEDIMENT QUALITY OF MERIÇ – ERGENE RIVER BASIN IN TÜRKIYE"

4. "WHICH ORGANISM IS MORE SUITABLE AS A TOXIC METAL ACCUMULATION BIOINDICATOR – FISHES OR DIATOMS: A CASE STUDY OF AN A CLASS WETLAND IN TÜRKIYE?"
Ek Resimler
Bu içerik 11.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 142 kez okundu.