ÖĞRETİM ÜYEMİZ EDİRNE'DE BİLİMSEL ARAŞTIRMALARI İZLEME VE YÖNLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen bilimsel araştırma ve projelerin izlenmesi ve yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, üniversitemizin farklı birimlerinde görevli, alanında uzman bilim insanları bir araya geldi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Metin Aydoğdu başkanlığındaki toplantıya, yüksekokulumuz Laboratuvar Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Tokatlı'da davet edildi.
Üniversitemizin yayın performansının takibi ve değerlendirilmesi, öncelikli alanların belirlenmesi, çalışma gruplarının oluşturulmasının teşvik edilmesi ve uluslararası iş birliklerliklerinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, alanının yetkin akademisyenleri tarafından öne sürülen görüş ve önerilerin rapor olarak üst yönetime sunulması kararlaştırıldı.

Bu içerik 20.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 159 kez okundu.