Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Cem Tokatlı Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Elsevier ve Stanford Üniversitesi, her yıl gerçekleştirdiği, 22 Anabilim dalı ve 176 alt bilim dalında dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı listeyi, 4 Ekim 2023 tarihinde açıkladı. Listenin oluşturulmasında; nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, yapılan atıf sayısı, h-indeks, hm-indeks, makale sayısı, atıf alan makale sayısı ve yayınlandığı derginin etkisi gibi uluslararası ölçütler kullanıldı. Elsevier veri tabanında yayınlanan listede, Laboratuvar Teknolojisi Programı öğretim üyemiz Prof. Dr. Cem Tokatlı'da yerini alarak, "Çevre Bilimleri" alanında, "Yıllık Etki’’ bazında üniversitemizi temsil etmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili Listenin Erişim Linki
Bu içerik 09.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 147 kez okundu.