Rektörümüz Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

   Trakya Üniversitesi Rektörümüz  Sayın  Prof.Dr. Yener YÖRÜK 17 Mayıs Çarşamba günü İpsala MYO, İpsala Kaymakamlığı ve İpsala Belediyesine ziyaretlerde bulundu.

   Rektörümüz ilk Önce İpsala Meslek Yüksekokuluna  Ziyarette bulundu. Burada İpsala MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hayati ARDA ve Öğretim elemanlarınca karşılandı. İMYO Toplantı salonunda Öğretim Elemanları ile  yapılan toplantıda 2014-2015 öğreti yılının değerlendirmesi yapılarak, yeni öğretim yılı için yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu.

   Daha sonra İpsala Kaymakamlığına  geçen Prof.Dr. Yener YÖRÜK, İpsala Kaymakamı Eyüp ÖZDEMİR ile görüşerek ilçe hakkında bilgiler aldı ve Kaymakamlığın İpsala MYO’ya sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

   Prof.Dr. Yener YÖRÜK daha sonra İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN’ı ziyaret ederek İlçedeki çalışmalar ve İpsala MYO çevresinde yapılacak düzenlemeler konusunda bilgi aldı. Belediyenin İMYO’ ya sağladığı destekler için teşekkür etti.  Ziyaretlerde İpsala MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hayati ARDA’da hazır bulundu.

Ek Resimler
Bu içerik 18.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 914 kez okundu.