T.Ü Genel Sekreterimiz ve Okul Müdürümüz, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Genel Sekreter Yrd. ve SKS Daire Bşk. Burak İŞÇİMEN ve Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, İpsala Kaymakamı Sayın Ekrem GÜNGÖR'ü ve İpsala Belediye Başkanı Sayın Abdullah Naci ÜNSAL'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
   Ziyarette Trakya Üniveristesi ve İpsala İlçesi ile yapılacak ortak projeler hakkında görüş alışverisinde bulunuldu ve kendilerine Trakya Üniversitesinin hediyesi ile birlikte Her Yönüyle İpsala Sempozyumunun Kitabı takdim edildi.
   İpsala Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR'de Genel Sekreterimiz ve Müdürümüze İpsala Çeltik Kızı hediye ettiler. Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci ÜNSAL'da İpsala Pirinci hediye ederek bu nazik ziyaret için teşekkür ettiler.
Bu içerik 30.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 411 kez okundu.