Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na Akran Değerlendirme Ziyareti Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Birliği  (TÜB) 2024 Yılı Etkinlik Takvimi kapsamında,23/05/2024 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulu’na Akran Değerlendirme ziyareti gerçekleştirdik. Ziyarete Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA ,Dr. Öğr. Üyesi Ozan AKI, Dr. Öğr. Üyesi Aydın GÜLLÜ, Öğr. Gör. Dr. Yusuf AVŞAR, Öğr. Gör. Emrah AYDIN, Yüksekokul Sekreteri  Aykut  AY  ve Memur Gonca ENGİN’ den oluşan Kalite takımımız katılım sağladı.

Akran değerlendirme ziyaretinde ,Elektronik Otomasyon Bölümü Mekatronik Programının Güçlü Yönleri ve Gelişmeye Açık Yönleri ele alındı. Kalite kültürünü geliştirmek ve akreditasyon süreçlerini hızlandırmak adına gerçekleştirdiğimiz ziyarette misafirperverliklerinden dolayı Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda Eryılmaz AÇIKGÖZ, Doç. Dr. Aytekin ERDEM, Doç. Dr. Ertuğrul KARAKULAK, Dr. Öğr. Üyesi  Özlem BOZKURT, Öğr. Gör. Dr. Fatma Funda ÖZDÜVEN , Dr. Öğr. Üyesi  Emrehan  YAVŞAN, Öğr. Fatih ÖZEN, Yüksekokul Sekreteri Dr. Saim ALTAY VE Memur Saniye Uçar’a teşekkür ederiz.

Bu içerik 29.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 434 kez okundu.