Uzaktan/Online Verilecek Derslere Katılım ile İlgili Bilgilendirme

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılında derslerin bir kısmı uzaktan çevrimiçi/online olarak yürütülecektir. Uzaktan yapılacak olan dersler Microsoft Teams uygulaması üzerinden yapılacak olup, herhangi bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonunuzdan bu uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.

Ayrıca adınıza tanımlanan bu hesabınız ile, öğrenciliğiniz boyunca Microsoft 365 Office uygulamasını (Word, Excel, PowerPoint, Teams, Stream, Outlook, OneDrive, OneNote, Forms...)  lisanslı olarak bilgisayarınızda / tabletinizde ya da cep telefonunuzda kullanabilirsiniz.

Microsoft Teams uygulamasına giriş yapabilmek ve derslere katılabilmeniz için, adınıza tanımlı kullanıcıadı@trakya.edu.tr kurumsal e-posta hesabınızdaki kullanıcı adı ile aynı olacak şekilde kullanıcıadı@ogr.trakya.edu.tr  uzantılı yeni e-posta hesabınız tanımlanmıştır

Yeni tanımlanan Microsoft Teams hesabınızın kullanıcı adı ve şifre formatına ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Kullanıcı adı :      kullanıcıadı@ogr.trakya.edu.tr

Şifre formatı :      Microsoft Teams hesabınızın şifresi aşağıda belirtilen formattadır.

• Öğrenci Numarasının son 6 hanesi
  • İlk Adının ilk harfi, Büyük olacak ve Türkçe karakter olmayacak
  • İlk Soyadının ilk harfi, Büyük olacak ve Türkçe karakter olmayacak
  • Sonuna !a ilave edilecek

@ogr.trakya.edu.tr uzantılı hesapların kullanımı ve Öğrenci Teams Hesabı kurulumu için kılavuzu inceleyiniz..

Eğitim Videolarını inceleyiniz…

Öğrenci numaranızı öğrenebilmek için: Tıklayınız.

E-posta adresinizi öğrenebilmek için: Tıklayınız.

E-Posta şifrenizi sıfırlamak için: Tıklayınız.

www.trakya.edu.tr
Bu içerik 27.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 800 kez okundu.