Yüksekokul Müdürümüz ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezini (TUTAGEM) ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN’ı ziyaret etti. Ziyarette Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Rıza Ferhat KARABULUT, TÜTAGEM Müdür Yardımcıları Doç Dr. Burak ÖTERLER ve Öğr. Gör. Dr. Saffet ÇELİK ile Öğr. Gör. Dr. Pınar ALTINOLUK MİMİROĞLU’da bulundu. Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezinde işletmede mesleki eğitim gören öğrencilerimiz ile görüştü. Arda öğrencilerimize İşyerinde eğitim konusunda verdikleri destek için Merkez Müdürü Prof. Dr. Hakkı Mevlüt ÖZCAN’a teşekkür etti.

Bu içerik 18.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 201 kez okundu.