Yüksekokul Öğretim Elemanlarımızdan TETLAB Laboratuvarı Ziyareti

     Üniversitemiz bünyesindeki Öğretim Elemanlarından oluşan bir heyet tarafından 11.01.2018 tarihinde İstanbul Üniversitesi bünyesinde bulunan TETLAB (3 Boyutlu Tıbbi ve Endüstriyel Tasarım Laboratuvarı) yerinde ziyaret edilerek incelemelerde bulunulmuştur.

     TÜTAGEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ufuk BAĞCI ve Uzm. Güner TEZCAN’ın da aralarında bulunduğu heyette, Üniversitemiz Fizik Bölümünden Prof. Dr. Şaban AKTAŞ, Prof. Dr. Selim KARA ve Uzm. Fahrettin DOLAŞTIR, Bilgisayar Mühendisliğinden Yrd. Doç. Dr. İlhan UMUT ve İpsala Meslek Yüksekokulu Mekatronik Proramından Yrd. Doç. Dr. Ozan AKI, Yrd. Doç. Dr. Aydın GÜLLÜ ve Öğr. Gör. Emrah AYDIN’ın da incelemelere katılmıştır.

     Ziyarette TETLAB Laboratuvar sorumlusu  Dr. Leyla TÜRKER ŞENER, İÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN, YTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Utku BÜYÜKŞAHİN'le  laboratuvar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak, laboratuvarın genel işleyişini ve fiziki olanaklarını yerinde incelenmiştir.

     Bilindiği üzere TETLAB 2017 yılı içerisinde yaklaşık 150 patent başvurusu yapılan Türkiye’nin öncü ve yenilikçi laboratuvarlarından birisidir.

Ek Resimler
Bu içerik 16.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 842 kez okundu.