Yüksekokulumuz 2022 Akademik Kurulu ve Bilgilendirme Toplantısı

Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 15 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2022-2023 Akademik Yılı güz dönemi eğitim öğretim süreci değerlendirildi. Toplantıda öğrencilere derslerin yürütülme şekli, ders bilgi paketleri ve AKTS’leri ile dersin sınavları hakkında bilgilendirme yapılması karalaştırıldı. Akademik başarı gösteren öğretim elemanlarımıza “BAŞARI BELGESİ” ve Yüksekokulumuzda on yılını tamamlayan idari personelimize “TEŞEKKÜR BELGESİ” takdim edildi. Toplantı Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA’nın, öğretim elemanlarının sorularını cevaplamasının ardından öğretim elemanlarının yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları kapsamında dile getirdikleri istek ve taleplerinin alınması ile sona erdi.

Akademik Başarı Belgesi alan Öğretim Elemanları

1- Prof. Dr. Cem TOKATLI

2-Öğr. Gör. Dr. Senem DEMİRKIRAN

3-Öğr. Gör. Haluk KAYICI

Birimimizde 10 yılını tamamlayıp Teşekkür Belgesi alan idari personelimiz

1-Bilgisayar İşletmeni Mehtap AKI

2-Bilgisayar İşletmeni Sibel KAHVECİ

3-Güvenlik Görevlisi Hüseyin SEREN

4-Güvenlik Görevlisi Ufuk TÜRKCAN
Bu içerik 15.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 365 kez okundu.