Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Bahar Dönemi Akademik Kurul ve Kalite Komisyonu Toplantıları Yapıldı

Yüksekokulumuz 2023-2024 Bahar dönemi Akademik Kurul Toplantısı 13.03.2024 tarihinde öğretim elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA’nın konuşmasıyla başlayan toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi sonunda mezunlar gününün planlanması, programların akredite edilmesi ve yeni program açılması hakkında görüşüldü.

Akademik Değerlendirme Toplantısının ardından Yüksekokulumuz Kalite Komisyonu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA başkanlığında toplandı. Kalite iyileştirme çalışmaları, akreditasyon süreci ve dış paydaşlar ile ilgili faaliyetler hakkında görüşüldü. Dilek ve temennilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.
Bu içerik 20.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 157 kez okundu.