Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Yüksekokulumuz 2023 yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı 09.01.2024 tarihinde öğretim elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA’nın konuşmasıyla başlayan toplantıda 2023 yılı içindeki eğitim öğretim faaliyetleri, etkinlikler, akademik çalışmalar ve değerlendirmeler ile devam etti. Mevcut duruma dair verilen bilgilerin sonrasında Yüksekokulumuzda planlanan akademik, idari ve sosyal faaliyetlere yönelik görüş ve öneriler toplandı.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA Meslek Yüksekokulları Akreditasyon Kuruluşu olan Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) hakkında öğretim elemanlarımıza bilgilendirme yaparak akredite olacak bölümlerimiz ve yapılacak iyileştirmeler hakkında bilgi verdi. Dilek ve temennilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.
Bu içerik 11.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 195 kez okundu.