Yüksekokulumuz Öğretim Elemanımız İl KÜSİ Çalışma Grubu Edirne Osb Firmalarından Kapı Sistemleri Mümessillik ve İnter-Plast Firmalarına Bilgi Verdi

2018 Yılı KÜSİ kapsamında ilimiz bazında yürütülmesi planlanan faaliyetler (Faaliyet-9 "TGB'lerde geliştirilen prototiplerin OSB'lerde ve sanayi işletmelerinde üretilmesi amacıyla arayüz mekanizmasının oluşturulmasına yönelik ziyaretlerin yapılması) kapsamında Edirne OSB firmalarından KAPI SİSTEMLERİ MÜMESSİLLİK San.ve Tic. Ltd. Şti.ve İNTER-PLAST Plastik Doğrama Aksesuar San. Tic. Ltd. Şti. yetkililerine, Edirne Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (Trakya Teknopark) faaliyette bulunan EDS İNOVASYON Makine ve Otomasyon Ltd. Şti. firması yetkilisi ve aynı zamanda Trakya Üniversitesi İpsala MYO Öğretim Görevlisi Yusuf AVŞAR tarafından bir sunum gerçekleştirilmiş ve ayrıca KOSGEB ve TGB tanıtımları yapılmıştır.

Toplantıya; KÜSİ İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut ve Şube Müdürü Mustafa Şahin, KOSGEB Edirne İl Müdürlüğü’nden Uzman Hasan Tarık Altuntaş, Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık, ETSO AB ve Dış İlişkiler Sorumlusu Melike Tatlı ile Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı Didem Şilit Mersin katılım göstermiştir.

Ek Resimler
Bu içerik 13.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 586 kez okundu.