Yüksekokulumuz Ruse Angel Kanchev Üniversitesi Ziyareti

Yüksekokulumuzdan; Müdürümüz Yrd. Doç .Dr. Hayati ARDA, Öğr. Gör. Dr. Aydın GÜLLÜ, Öğr. Gör. Emrah AYDIN ve Öğr. Gör Haluk KAYICI Ruse Angel Kanchev Üniversitesini ziyaret etti. Ayrıca ziyarette Trakya Üniversitesi emekli öğretim görevlisi Hayati ÇEVİK'te bulundu. Ziyarette Ruse Angel Kanchev Üniversitesinin yönetimi ile bir toplantı yapıldı.
Toplantı Ruse Angel Kanchev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Velizara PENCHEVA Üniversitelerini tanıtması ile başladı. Sonrasında Trakya Üniversitesi İpsala MYO Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hayati ARDA kısaca Trakya Üniversitesi ve İpsala Meslek Yüksekokulunun kısa tanıtımını yaptı. Toplantıda ayrıca
Ruse Angel Kanchev Üniversitesinden; Prof. Dr. Hristo BELOV, Prof. Dr. Krasimir MARTEV, Prof. Dr. Juliana POPOVA (Rektör Yrd.), Prof. Plamen KANGALOV (Rektör Yrd.), Prof. Diana ANTONOVA ve Prof. Plamen DASKALOV bulundu.
Toplantıda; TRAKYA Üniversitesinde bulunan Meslek Yüksekokullarından mezun olan öğrencilerin RUSE ANGEL KANCHEV Üniversitesindeki Fakültelere geçiş yapma imkanları konuşuldu. Üniversitemiz ve RUSE ANGEL KANCHEV Üniversitesi arasında hali hazırda bulunan Erasmus anlaşmasının genişletilerek diğer Bölüm ve Programlar  içinde yaygınlaştırılması görüşüldü.
Ortak AB projeleri girişimleri için Mekatronik, Otomasyon, Lojistik, Makine, Enerji ve Elektronik gibi alanlarında yapılabilecek çalışmalar paylaşıldı. 2018 AB proje duyurularında bunların göz önüne alınarak İpsala MYO ve diğer Birimlere proje çağrılarında yer verilmesinin uygun olacağı belirtildi.
Toplantı sonrasında Ruse Angel Kanchev Üniversitesi kampüsü, teknik laboratuvarları gezildi ve ugulama imkanları hakkında bilgi alındı.

https://www.uni-ruse.bg/news/Lists/List/DispForm.aspx?ID=771&RootFolder=%2Fnews%2FLists%2FList&Source=https%3A%2F%2Fwww%2Euni%2Druse%2Ebg%2Fnews%2FPages%2Fdefault%2Easpx
Ek Resimler
Bu içerik 27.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 772 kez okundu.