Yüksekokulumuza Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz Dikkatine

COVID-19 küresel salgını nedeniyle 29 Ağustos – 06 Eylül 2020 tarihleri arasında e-devlet üzerinden elektronik kayıt yapan öğrencilerimiz kayıt evraklarını isterse birisi aracılığı ile ya da kargo yoluyla gönderebilecektir.

Bu seçeneği kullanmak isteyen öğrenciler; Evrakların eksik olması durumunda, Kargoda yaşanabilecek aksaklıklar ve kayıplar nedeniyle, Evrakları teslim edecek kişinin evrakları zamanında teslim etmemesi vb. nedenlerle yaşanabilecek aksaklıklarda sorumluluğun kendilerinde olduğunu bilmelidirler.

Evraklarını birisi ile ya da kargo yoluyla göndermeyi tercih eden öğrencilerimiz, evraklarını ne şekilde gönderdiği, kiminle gönderdiği, gönderdiği kişinin adı soyadı bilgisini ipsalamyo@trakya.edu.tr e-posta adresi bildirmelidirler.

Evrakların kargo ile gönderimi aşağıdaki adrese yapılacaktır:
Öğrenci İşleri Birimine
Trakya Üniversitesi
Evrenos Gazi Yerleşkesi
İpsala Meslek Yüksekokulu
Bayrambey Mah. Enez Cad. No:140
Tel: 0 284 616 13 48

Kayıt evrakları eksiksiz bir şekilde 19 Ekim 2020 tarihine kadar öğrenci işleri birime teslim edilmiş olmalıdır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği (noter / okulundan) ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2) Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

3) Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adayların durumlarını belirten belge (Kayıtlı oldukları ortaöğretim kurumundan alınacaktır).

4) Adayın Üniversitemize yerleştiğini gösteren belge.

5) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

6) e-devlet üzerinden e-kayıt yaptırdığına dair belge

 

Bu içerik 17.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1712 kez okundu.