Yüksekokulumuzun Üniversite-Sanayi İş Birliği Ziyaretleri Devam Ediyor

Yüksekokulumuz Üniversite-Sanayi işbirliğini sürdürülebilir hale getirebilmek amacıyla çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Bu kapsamda İlçemizde faaliyet gösteren Kaya Kardeşler Gıda ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. firmasına Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hayati ARDA, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İpek ATILGAN HELVACIOĞLU ve Yüksekokul Sekreterimiz Aykut AY ’ın katılımıyla ziyaret gerçekleştirdik. Üniversite-Sanayi işbirliğini güçlendirecek ve ileri seviyelere taşıyabilecek faaliyetler ile Yüksekokulumuz üzerine istişarelerde bulunulmuştur.

Yüksekokulumuza desteğini her geçen gün arttırarak devam ettiren Kaya Kardeşler Gıda ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. yetkilisi Sayın Birol AYDEMİR ’e Teşekkür Belgesi takdim ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk.

Bu içerik 12.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 267 kez okundu.