15 Temmuz Darbe Girişimi ve Demokrasi Konferansı

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, Trakya Üniversi-tesi'ne bağlı İpsala Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen “Kültürel ve Mesleki Sohbetler ”projesi kapsamında bir seminer verdi.
Okul salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kon-feransta Okul Müdürü Yar. Doç. Hayati Arda kısa bir konuşma yaptı.
Arda, bu etkinliği her ay gerçekleştirmeye çalıştıklarını, bugün de İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir'i misafir ettiklerini söyledi.
Özgeçmişinin okunmasından “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Demokrasi” konulu seminer veren Kaymakam Özdemir, konuşmasına darbelerin tarihçesine anlatarak başladı.
Özdemir, darbelerin dünya sistemi kavramı içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini, Türkiye'de yakın siyasi tarihimizde meydana gelen darbelerin ve 15 Temmuz'un da bu çizgide olduğunu belirtti.
Akademik bir düzlemde gerçekleştirilen seminer öğrencilerin karşılıklı soru cevapları ile devam etti.
Yoğun bir izleyicinin ilgiyle takip ettiği seminer sonunda Okul Müdürü Yar. Doç. Hayati Arda, Kaymakam Eyyup Özdemir'e günün anısına plaket takdim etti.
Kaynak: http://www.hudutgazetesi.com/haber/34970/kaymakamdan-15-temmuz-semineri.html

Bu içerik 20.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1102 kez okundu.