2018-2019 Akademik Yılı Açılış Toplantısı ve Oryantasyon Programı Düzenlendi

2018-2019 Akademik Yılı Açılış Toplantısı ve Oryantasyon Programı Düzenlendi. Toplantıya İpsala Kaymakamı Enis ASLANTATAR, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, İpsala KYK Yurt Müdüresi Nurgül BOZKURT, İŞKUR Edirne Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü Keşan Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yazıcı ve Şube personelleri Kerem AKDAĞ, Öğretim Elemanları ve birinci sınıf öğrencilerimiz katıldı.

İpsala Belediye Başkanı KERMAN ve İpsala Kaymakamı ASLANTATAR ilk olarak öğrencilerle yemek yedi ardından İpsala Meslek Yüksekokulunu gezdi.

Toplantı Trakya Üniversitesi Tannıtım Filmi ve ardından İpsala Meslek Yüksekokulu tanıtım sunumu ile başladı. Sonrasında İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Hayati ARDA, okulumuzu tanıttıktan sonra sayısal bilgilerle okulumuzun mevcut durumu hakkında bilgiler veren bir konuşma yaptı. İpsala Meslek Yüksekokuluna yeni katılan öğrencilere okul hakkında bilgiler vererek öğrencilere öğrenim ve öğrenimden sonraki iş hayatlarında başarılar diledi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN ve ardından İpsala Kaymakamı Enis ASLANTATAR öğrencilere hitap ederek, öğrencilerin her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını ve kapılarının öğrencilere her zaman açık olduğunu belirterek, öğrencilermize öğrenim hayatlarında başarılar dilediler.

Toplantıya katılan İpsala KYK Yurdu Müdüresi BOZKURT, Yeni açılan İpsala yurdu başvuru koşulları, şartlar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca toplantıya katılan İşkur Müdürü YAZICI, Girişimcilik programı, İş başında eğitim programları hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonunda okulumuz fuaye alanında verilen ikram ile öğrencilerimiz hem okulumuz hem de yurt yönetimine sorularını yöneltme fırsatı buldular.

Birinci sınıf öğrencilerimiz oryantasyon programı kapsamında 28 Eylül Cuma günü Edirne'yi gezmişti. Böylece yapılan bu toplantı ile oryantason programı tamamlandı.

Ek Resimler
Bu içerik 03.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 605 kez okundu.